Wie zijn wij?

Alleen voor de echte nieuwsgierigen

In het kort
Axipr is een hechte en actieve vriendengroep. Wij zijn het oudste dispuut van de Eindhovense studentenvereniging Demos en bestaan sinds 23 januari 1989. Met trots ondernemen wij de meest uiteenlopende activiteiten, zowel voor de vereniging als intern.

Organiseren
Wij zetten ons graag in voor leuke activiteiten. Of we voorbeelden kunnen noemen? Natuurlijk! Je kan denken aan de muziekquiz, het beursspel, disco-unihockey en het DaVinci weekend. Verder zijn er ook tal van voorbeelden te noemen buiten dispuutsverband, zoals diverse functies binnen het dagelijks bestuur (DB) en commissies waaronder de SociŽteitsKommissie (SK).

Blauw op straat
Nee, wij zijn er niet om de rust te handhaven - alles behalve dat. De kans is groot dat je ons tegenkomt rond De Keizer, op Stratumseind of een andere plek in Nederland. Wij zijn te herkennen aan de blauwe trui met gele vlek. En spreek ons vooral niet aan met: "Van welke sportvereniging zijn jullie?" Je bent gewaarschuwd. :-)

Uitnodigen?
Wij vinden het leuk om bericht te krijgen van andere studentengroeperingen die een open activiteit organiseren. Neem vooral contact met ons op.

leuke foto

©2002-2022 Axipr, Alle rechten voorbehouden.
Deze pagina is Valid HTML 4.01 Transitional.
Site Map | About